Info

EM-podden

Ditt dagliga sällskap under EM 2016. Vi pratar om fotboll på ett otvunget sätt. Många av oss är relativt okunniga, och vi är helt okej med det.
RSS Feed
EM-podden
2016
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jul 11, 2016

EM är över! Vi sammanfattar dom bästa målen, största snackisarna och självklart finalen. Lyssnartävlingen avgörs och priser delas ut. Lyssnarfavoriten Stefan Wittberg har dessutom tagit med sig några gamla matchtröjor han har fått, som vi auktionerar ut till förmån för Roks kvinnojourer.

 
Gäster: Öris, Anton Magnusson, Stefan Wittberg
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jul 10, 2016

I dagens EM-podd blir det finalsnack, Martin och gästerna försöker minnas diverse olika fotobollsspelare och det pratas om Messis skattefiffel. Idag är sista chansen att skicka in era bidrag i vår lyssnartävling tillsammans med Nordicbet. Skicka in ditt bästa bet till empodden@gmail.com

 
Gäster: Adeel Faqih, Marco Poblete
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
 
Jul 7, 2016

I det näst-näst sista avsnittet av EM-podden pratades det om tatueringen av Robson Kanus ansikte och det spelas upp ett klipp på när ryssar firar med champagne med tomtebloss i för 2 miljoner kronor. Det diskuteras huruvida Portugal spelar bra fotboll och inte. Du kan fortfarande vara med i bettävlingen ihop med Nordicbet där en iPhone 6S ligger i prispotten. Skicka in ditt bästa bet till empodden@gmail.com

 
Gäster: Soran Ismail, Thomas Wilbacher, Öris
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
 
 
Jul 6, 2016

EM-podden gästas återigen av före detta domaren Stefan Wittberg. Det blir lyssnarfrågor till honom, Branne tycker att doping borde släppas fritt och vi lyssnar på det klassiska klippet när Bruno Wintzell sjunger franska nationalsången. Var med i våran bettävling tillsammans med Nordicbet och vinn en iPhone 6S. Skicka in ditt bästa bet till empodden@gmail.com

 
Gäster: Stefan Wittberg, Branne Pavlovic
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jul 3, 2016

Simone Zazas straffmiss och efterföljande twitterexplosion dominerar EM-podden denna söndag. Men det blir även snack om matchen i matchen mellan Muller och Chiellini, dykandet efter Ronaldos undervattensmikrofon och vi ringer till David Faxå i Paris.

Var med och tävla i vår lyssnartävling hos Nordicbet. Skicka in ditt bästa bet till empodden@gmail.com

Gäster: Öris, Carl Stanley, Isak Jansson

EM-podden görs i samarbete med emguide.se

Jul 2, 2016

Det snackas självklart mycket om Wales och Hal Robson Kanus succé, men även p-botar till tv-experter och italienska ultras får plats i dagens EM-podd. Martin och gästerna lägger dagens bet och du kan vara med att tävla. Skicka in ditt bästa bet hos Nordicbet för chansen att vinna en iPhone 6S!

Gäster: Christopher Zampa, Anna Pierre, Malin Hägg

EM-podden görs i samarbete med emguide.se

Jul 1, 2016

I dagens avsnitt av EM-podden diskuterar panelen vilt vem som gjort mest fel i det svenska landslaget. Vi pratar även om Patrice Evra som blivit en meme, irländska fans som fått en hedersmedalj och Zlatans övergång till Manchester United. VId det här laget vet ni att Martin och gästerna lagt dagens bet hos Nordicbet.

Gäster: Öris, Thomas Eriksson, Jens Resch

EM-podden görs i samarbete med emguide.se

Jun 30, 2016

EM-podden är tillbaka. Ännu en isländsk bragdmatch och ett engelskt misslyckande. Det snackas mycket om Zlatan och avskedsreklamen med Volvo och hur Anton och Albin spelar ut Simon i fotbollstittande. Vi ringer upp vår korrespondent David Faxå som såg Italien – Spanien och lägger som alltid dagens bet hos Nordicbet.

 
Gäster: Anton Magnusson, Öris
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 27, 2016

Sista åttondelsfinalerna spelas idag och EM-podden tar uppehåll tills kvartsfinalerna börjar. Det snackas mer Jogi Löw, Messi som slutar i landslaget och remixen på Will Grigg som slagit sig in på topplistorna i England. Glöm inte heller att delta i vår bettävling tillsammans med Nordicbet. Skicka ditt bästa åttondelsbet till empodden@gmail.com

 
Gäster: Carl Englén, Matthias Sjödin, Erik Svensson
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
 
 
Jun 26, 2016

Will Grigg tar över EM-podden! Vi pratar om tråkspelet i de första åttondelarna, EM-terrorister och Brannes karriär som proffsgambler. David Faxå avlägger en rapport från Wales - Nordirland och Nordicbet ger oss ännu en gång dagens bet.

Gäster: Branne Pavlovic

EM-podden görs i samarbete med emguide.se

Jun 25, 2016

EM-podden är tillbaka! Vi sörjer Sveriges uttåg men tar ny sats i och med Islands succé. Dessutom pratar vi om Game of Thrones-faktorn i Wales - Nordirland, uppgjorda matcher och ännu fler spelare som röker. Intrigen tätnar! Som alltid lägger Martin och gästerna dagens bet hos Nordicbet.

Gäster: Jens Resch, Armann
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 22, 2016

Nu börjar vi knyta ihop gruppspelssäcken och ladda om inför åttondelarna. Varför gav Piqué fingret till kameran och hur kommer det sig att albanska landslaget fick diplomatpass? Martin och gästerna lägger som alltid dagens bet och vi ringer upp Nordicbet för att prata funky odds.

Gäster: Albin Olsson, Fritte Fritzson, Nisse Hallberg, Armann
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 21, 2016

I dagens avsnitt blir det mycket domarfrågor när vi gästas av en rutinerad mästerskapsdomare. Vi reder ännu lite till i tröjhaveriet, frågar oss varför kroatiska fansen avslöjar sina sabotageplaner och Martin vågar sig på ännu en trippel i dagens bet. Alla bet från dagens program hittar ni på Nordicbet.

Gäster: Markus Krunegård, Stefan Wittberg, Anders Sparring
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 20, 2016

Brinnande bengaler i oväntade kroppsöppningar, tröjor och bollar som går sönder och statligt sanktionerade huliganer. Det låter som en tv-serie, men allt detta återfinner du i dagens EM-podd. Vi avslöjar även vinnaren i vår lyssnartävling tillsammans med Nordicbet.

Gäster: Hansi Friberg, Christopher Zampa, Marco Poblete
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 19, 2016

I dagens EM-podd hyllar vi Martin som vår nya betting champion, lyfter blicken mot Copa América och Chiles kross av Mexico, och snackar som alltid upp inför kvällens matcher. David Faxå rapporterar live från Paris och hyllar den Nordirländska klacken. Idag är också sista dagen att vara med i vår lyssnartävling tillsammans med Nordicbet. Skicka era bästa bet till empodden@gmail.com

Gäster: Öris, Jens Chords Resch
 
EM-podden görs i samarebete med emguide.se
Jun 18, 2016

Idag sörjer vi förlusten mot Italien, pratar om Nivas uppväxt med text-tv och varför de kroatiska fansen vill förstöra för sitt eget lag. Som alltid lägger Martin och gästerna dagens bet. Var med och tävla du också på Nordicbet. Skicka in ditt bästa bet till empodden@gmail.com

Gäster: Niklas Andersson, Josefin Sonck
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 17, 2016

Ännu en dag med EM-podden! Vi skvallrar om engelska domare som catfishar och om plastikopererade spelare i EM. Självklart laddar vi inför Italien-matchen och lägger dagens bet också. Glöm inte att skicka in ditt bästa bet i vår tävling tillsammans med Nordicbet.

Gäster: Nille af Ekenstam, Öris
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 16, 2016

I dagens EM-podd. Ännu mer supporterbråk och Jogi Röv. Vi snackar upp inför battle of Britain och 1930-tals reprisen Tyskland - Polen. Som vanligt lägger Martin och gästerna dagens bet och nu kan gästerna även vara med och tävla. Gå in på Nordicbet och lägg ditt bet för att vara med.

Gäster: Isak Jansson, Thomas Eriksson, Ellen-Drake Haraldsdóttir Kaiser

EM-podden görs i samarbete med emguide.se

Jun 15, 2016

Idag handlar EM-podden om Islands bragdmatch och hur Ungerns skräll sänkte gårdagens gästbet. Vi avhandlar även rökande fotbollsspelare och riggade lottningar. Alla bet från dagens program hittar ni på Nordicbet.

 
Gäster: Stefan Lindberg, Christer Engqvist, Christopher Zampa.
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 14, 2016

I dagens avsnitt av EM-podden pratar vi självklart om det svenska mittfältshaveriet mot Irland, Italiens chanser efter Belgienmatchen och frågar oss själva varför Jogi Löw inte kan hålla händerna i styr. Dessutom bettar vi på dagens matcher via Nordicbet.

 
Gäster: Lars Ohly, Albin Olsson, Peder Ernerot och David Druid
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
Jun 13, 2016

I dagens EM-podd är Martin tillbaka i studion. Vi analyserar Jogi Löws rövkliande, Mick Jaggers jinxande och laddar upp inför Sverige Irland. Båda dagens bet hamnade på Sverige, alla odds från programmet hittar ni på Nordicbet. Idag finns det dessutom funky odds på Sverige.

 
Gäster: Anders Sparring, Anna Pierre, Malin Hägg, Öris
 
EM-podden görs i samarbete med emguide.se
 
Specialare: http://record.nordicbet.com/_Lsl6l-u16cssly5dJsI6nmNd7ZgqdRLk/11/
Alla odds: http://record.nordicbet.com/_Lsl6l-u16csMT7V-1Hg2YWNd7ZgqdRLk/11/
Jun 12, 2016

Idag sitter Martin fast i flygstrejkens Sturup, men finns med oss på länk. Hjälten Branne kommer in i hans ställe och ger oss dagens program. Det pratas om ryska fotobollshuliganer, vi ringer vår korrespondent i Paris som har tagit tempen på plats.

Gäst: Marco Poblete

EM-podden görs i samarbete med emguide.se

Alla odds från dagens program hittar ni på Nordicbet

Jun 11, 2016
EM-podden kommer idag till er från Malmö. Vi diskuterade bl a engelsk old school-huliganism, sexskandaler och EM:s sämsta domare. Vi lade varsitt bet på kvällens matcher, hade en liten hyllningsstund till Christian Karembeau, diskuterade holländsk mentalitet och pratade om brödrapar som representerar olika landslag. 
 
Gäster: Ola Söderholm, Jonatan Unge och Krisse Jonzon.
 
Vill du också betta hittar du alla odds från programmet hos Nordicbet.
 
EM-podden görs i samarbete med EMguide.se
Jun 10, 2016

Idag laddar vi upp inför öppningsmatchen Frankrike - Rumänien, sågar Camp Swedens kulinariska ovilja och lägger våra första bet i tävlingen mellan Martin och gästerna.

Vill du också spela hittar du alla odds från programmet hos Nordicbet http://record.nordicbet.com/_Lsl6l-u16csMT7V-1Hg2YWNd7ZgqdRLk/11/

Gäster: Anel Avdic, José Saxlund

EM-podden görs i samarbete med emguide.se. Idag är också sista dagen att delta i vårt EM-tips på http://record.nordicbet.com/_Lsl6l-u16cuGiJcoc2kPBGNd7ZgqdRLk/11/

Jun 9, 2016

I dagens avsnitt pratar vi om Englands spelarhotell som ligger mitt i en doggingskog och att en belgisk spelare skrek bomb på flygplatsen. Vi går igenom Belgiens haveri i uppladdningsmatcherna och listar dessutom EMs bästa funky odds http://record.nordicbet.com/_Lsl6l-u16cte9tBrMn-ai2Nd7ZgqdRLk/11/.

Nordicbet kör dessutom boostade odds varje dag under EM på http://record.nordicbet.com/_Lsl6l-u16cte9tBrMn-ai2Nd7ZgqdRLk/11/

Gäster: Carl Stanley, Öris, Råland Ulvselius

EM-podden görs i samarbete med emguide.se

1 2 Next »